Responsive Webdesign

Webdesign, de uitstraling & vormgeving van je website, bepaalt of uw bezoeker wel of niet in een klant verandert. Een goed ontwerp van een website is gekoppeld aan een eerste indruk, en de eerste indruk van uw potentiele klant is zeer streng. Het is dus een absolute must om met uw website een goede eerste indruk te maken.

Eén website voor elk device

Responsive webdesign wil zeggen dat een bezoeker uw website ten alle tijden kan bereiken. De website moet helder, gebruiksvriendelijk en goed zichtbaar zijn op mobiele telefoons, tablets en natuurlijk computers.

Tevredenheidsgarantie

Het proces van concept naar realiteit zal in volledige samenwerking verlopen. De door ons geleverde diensten zijn pas volledig als u 100% tevreden bent over het geleverde resultaat.

Offerte aanvragen

Eerlijke en voordelige prijzen.

U heeft al een website vanaf €500,-
Offerte aanvragen

Content management systeem (CMS)

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem (CMS) is een systeem dat het mogelijk maakt om de website eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens aan te passen.

Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste bedrijven en websites maken tegenwoordig gebruik van een CMS. Wij maken gebruik van WordPress als CMS.

Wordpress

Naast het leveren van een website kunt u ook de keuze maken om de geleverde website of webshop te laten onderhouden door Responsive Factory. Wij zorogen dat uw website up-to-date blijft. Tevens hoeft u voor de hosting van uw website of webshop niet terecht bij een andere partij. Responsive Factory zal alles voor u regelen.

Verward door de vele mogelijkheden die webdesign te bieden heeft?

Kom erachter wat wij voor elkaar kunnen betekenen!